3 °C

 
 
28/2020.(VIII.28.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. augusztus 27-i ülésén rendeletet alkotott A KÖZTERÜLETI TÉRFIGYELŐ RENDSZERRŐL szóló 7/2017.(II.24.) önkormányzati rendelet módosításáról.

27/2020.(VII.17.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. július 16-i ülésén rendeletet alkotott a helyi adókról szóló 27/2010.(XII.16.) önkormányzati rendelet módosításáról.

26/2020.(VII.17.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. július 16-i ülésén rendeletet alkotott az Önkormányzat tulajdonában lévő lakások és nem lakás céljára szolgáló helyiségek bérletének szabályairól, a lakbérek mértékének megállapításáról szóló 1/2013.(II.4.) önkormányzati rendelet módosításáról.

25/2020.(VII.17.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. július 16-i ülésén rendeletet alkotott AZ ÖNKORMÁNYZATI TULAJDONBAN LÉVŐ LAKÁSOK ÉS HELYISÉGEK ELIDEGENÍTÉSÉRŐL szóló 18/2018.(III.29.) önkormányzati rendelet módosításáról.

Méhekkel kapcsolatos védőkörzeti Intézkedések

A Heves Megyei Kormányhivatal Gyöngyös és több környező település teljes közigazgatási területére védőkörzeti intézkedést rendelt el.

Bővebben

Felújítás a városházán - táblák segítik az eligazodást

Elküld Nyomtatás
Dátum: 2013.07.03. szerda
 
 
   

  Bezár
  Cikk küldés
   
   

  Elkezdődött a Gyöngyösi Polgármesteri Hivatal C épületének (új épület) felújítása.

   

  A gyöngyösi polgármesteri hivatal C épületszárnyának korszerűsítése augusztus 12-ig tart, addig a három szinten kicserélik az előterek és a folyosók padlóburkolatát, lefestik a falakat, korszerűsítik a vizesblokkokat, kicserélik a földszinti bejárat portálját, valamint felújítják az előtetőt és a függőfolyosót.

  Az új épület udvar felőli bejárata a felújítás alatt zárva lesz. A C épületet az ügyfelek a régi épület udvari lépcsőházán keresztül az első emeletre vezető függőfolyosón át közelíthetik meg, és ugyanezen az útvonalon távozhatnak.

  Bár a beruházás nem zavarja az ügyfélfogadást, némiképp módosul az épületen belüli közlekedés. A Gyöngyösi Polgármesteri Hivatalba, a Járási Hivatalba és a KLIK-hez érkező ügyfelek tájékozódását táblák segítik a beruházás ideje alatt.

  Az épület korszerűsítésére 10 millió forintot szán saját költségvetéséből az önkormányzat.

   

  A felújítás ideje alatt a Gyöngyösi Polgármesteri Hivatal kéri az ügyfelek megértését és türelmét!


  Közösségi funkciók