3 °C

 
 
Méhekkel kapcsolatos védőkörzeti Intézkedések

A Heves Megyei Kormányhivatal Gyöngyös és több környező település teljes közigazgatási területére védőkörzeti intézkedést rendelt el.

24/2020.(VI.26.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. június 25-i ülésén rendeletet alkotott KÖZTERÜLETEK RENDELTETÉSTŐL ELTÉRŐ HASZNÁLATÁRÓL szóló 25/2000.(IX.20.) önkormányzati rendelet módosításáról.

23/2020.(VI.26.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. június 25-i ülésén rendeletet alkotott egyes díjfizetési kötelezettséget megállapító rendeletek hatályba lépésének módosításáról, melynek keretében módosította az Önkormányzat tulajdonában lévő lakások és nem lakás céljára szolgáló helyiségek bérletének szabályairól, a lakbérek mértékének megállapításáról szóló 1/2013. (II.4.), valamint a parkolásról szóló 4/2007. (II.19.) számú önkormányzati rendeleteket.

22/2020.(VI.26.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. június 25-i ülésén rendeletet alkotott A SZEMÉLYES GONDOSKODÁST NYÚJTÓ SZOCIÁLIS ELLÁTÁSOKRÓL SZÓLÓ 21/2011.(VI.30.) ÖNKORMÁNYZATI RENDELET MÓDOSÍTÁSÁRÓL.

21/2020.(VI.26.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. június 25-i ülésén rendeletet alkotott a GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT 2019. ÉVI ZÁRSZÁMADÁSÁRÓL.

Bővebben

Vakáció: nyitva tartó óvodák és nyári táborok

Elküld Nyomtatás
Dátum: 2013.06.10. hétfő
 
 
   

  Bezár
  Cikk küldés
   
   

  Ami a gyerekeknek felhőtlen öröm, az a szülőknek olykor teher. Nevezetesen: ki vigyázzon a gyerekekre a szünidőben?

   

  Gyöngyösön az önkormányzat is szervez napközis tábort a gyerekeknek, valamint az óvodák is ügyeletet tartanak.

  Molnár Lászlóné, Gyöngyös Város Óvodái óvodavezetője a városi televíziónak elmondta: óvodánként 10-12 gyermekre vigyáznak nyáron, van aki a teljes 5 hetet igényli, mások egy-három hétre veszik igénybe az óvodát a nyári szünetben.

  Az iskoláskorú gyermekeknek a nyári táborok jelenthetnek egyrészt tartalmas elfoglaltságot, másrészt biztonságos felügyeletet. A gyöngyösi önkormányzat is szervez napközis tábort, itt 7 és 12 év közötti korú gyerek felügyeletéről gondoskodnak majd, különböző programokkal napi háromszori étkezés biztosításával.

  Dr.Hetzmann Szabina közigazgatási és intézményirányítási igazgatóhelyettes az Aktuálisnak elmondta: idén erre az önkormányzat 1,3 millió forintot különített el. Az önkormányzat július egytől augusztus 7-ig szervezi meg a nyári napközis tábort.

  A Mátra Múzeum is szervez napközis tábort, valamint a Gyöngyök Művelődési központ számtalan táborozási lehetőség hirdetett meg - igaz, ezek részvételi díjhoz kötöttek.


  Közösségi funkciók