3 °C

 
 
28/2020.(VIII.28.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. augusztus 27-i ülésén rendeletet alkotott A KÖZTERÜLETI TÉRFIGYELŐ RENDSZERRŐL szóló 7/2017.(II.24.) önkormányzati rendelet módosításáról.

27/2020.(VII.17.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. július 16-i ülésén rendeletet alkotott a helyi adókról szóló 27/2010.(XII.16.) önkormányzati rendelet módosításáról.

26/2020.(VII.17.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. július 16-i ülésén rendeletet alkotott az Önkormányzat tulajdonában lévő lakások és nem lakás céljára szolgáló helyiségek bérletének szabályairól, a lakbérek mértékének megállapításáról szóló 1/2013.(II.4.) önkormányzati rendelet módosításáról.

25/2020.(VII.17.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. július 16-i ülésén rendeletet alkotott AZ ÖNKORMÁNYZATI TULAJDONBAN LÉVŐ LAKÁSOK ÉS HELYISÉGEK ELIDEGENÍTÉSÉRŐL szóló 18/2018.(III.29.) önkormányzati rendelet módosításáról.

Méhekkel kapcsolatos védőkörzeti Intézkedések

A Heves Megyei Kormányhivatal Gyöngyös és több környező település teljes közigazgatási területére védőkörzeti intézkedést rendelt el.

Bővebben

Vakáció: nyitva tartó óvodák és nyári táborok

Elküld Nyomtatás
Dátum: 2013.06.10. hétfő
 
 
   

  Bezár
  Cikk küldés
   
   

  Ami a gyerekeknek felhőtlen öröm, az a szülőknek olykor teher. Nevezetesen: ki vigyázzon a gyerekekre a szünidőben?

   

  Gyöngyösön az önkormányzat is szervez napközis tábort a gyerekeknek, valamint az óvodák is ügyeletet tartanak.

  Molnár Lászlóné, Gyöngyös Város Óvodái óvodavezetője a városi televíziónak elmondta: óvodánként 10-12 gyermekre vigyáznak nyáron, van aki a teljes 5 hetet igényli, mások egy-három hétre veszik igénybe az óvodát a nyári szünetben.

  Az iskoláskorú gyermekeknek a nyári táborok jelenthetnek egyrészt tartalmas elfoglaltságot, másrészt biztonságos felügyeletet. A gyöngyösi önkormányzat is szervez napközis tábort, itt 7 és 12 év közötti korú gyerek felügyeletéről gondoskodnak majd, különböző programokkal napi háromszori étkezés biztosításával.

  Dr.Hetzmann Szabina közigazgatási és intézményirányítási igazgatóhelyettes az Aktuálisnak elmondta: idén erre az önkormányzat 1,3 millió forintot különített el. Az önkormányzat július egytől augusztus 7-ig szervezi meg a nyári napközis tábort.

  A Mátra Múzeum is szervez napközis tábort, valamint a Gyöngyök Művelődési központ számtalan táborozási lehetőség hirdetett meg - igaz, ezek részvételi díjhoz kötöttek.


  Közösségi funkciók