3 °C

 
 
Méhekkel kapcsolatos védőkörzeti Intézkedések

A Heves Megyei Kormányhivatal Gyöngyös és több környező település teljes közigazgatási területére védőkörzeti intézkedést rendelt el.

24/2020.(VI.26.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. június 25-i ülésén rendeletet alkotott KÖZTERÜLETEK RENDELTETÉSTŐL ELTÉRŐ HASZNÁLATÁRÓL szóló 25/2000.(IX.20.) önkormányzati rendelet módosításáról.

23/2020.(VI.26.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. június 25-i ülésén rendeletet alkotott egyes díjfizetési kötelezettséget megállapító rendeletek hatályba lépésének módosításáról, melynek keretében módosította az Önkormányzat tulajdonában lévő lakások és nem lakás céljára szolgáló helyiségek bérletének szabályairól, a lakbérek mértékének megállapításáról szóló 1/2013. (II.4.), valamint a parkolásról szóló 4/2007. (II.19.) számú önkormányzati rendeleteket.

22/2020.(VI.26.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. június 25-i ülésén rendeletet alkotott A SZEMÉLYES GONDOSKODÁST NYÚJTÓ SZOCIÁLIS ELLÁTÁSOKRÓL SZÓLÓ 21/2011.(VI.30.) ÖNKORMÁNYZATI RENDELET MÓDOSÍTÁSÁRÓL.

21/2020.(VI.26.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. június 25-i ülésén rendeletet alkotott a GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT 2019. ÉVI ZÁRSZÁMADÁSÁRÓL.

Bővebben

Gyöngyösiek a gátakon - megyei segítség az árvízi védekezésben

Elküld Nyomtatás
Dátum: 2013.06.08. szombat
 
Utoljára módosítva: 2013-06-08 10:24
 
   

  Bezár
  Cikk küldés
   
   

  A gyöngyösi járási hivatal munkatársai is segédkeztek a dunai árvízi védekezésben. Heves megye önkéntesekkel és adományokkal is segít.

   
   
  A gyöngyösi járási hivatal munkatársai homokzsákokat töltöttek
  Forrás: Gyöngyösi járási hivatal

  Pénteken a Heves megyei kormányhivatal gyöngyösi járási hivatalának dolgozói egy csoportja is részt vett Szentendrén az árvízi védekezésben, ahol a homokzsákok töltésében segédkeztek.

   
   
  Szabó Róbert és Horváth László segédkezett Szócska Miklósnak bepakolni az adományt az államtitkári furgonba
  Fotó: Nemes Róbert

  A Heves Megyei Kormányhivatal az önkéntesek munkája mellett adománygyűjtéssel is igyekszik segíteni. Első körben az árvízi védekezők, a gátakon dolgozók ellátásához, vagyis a segítők számára érkeztek felajánlások. Az adományok egy részét – jónéhány rekesz ivóvízről, több láda tartós élelmiszerről, kenyérről, mézről, édességről, füstölt húskészítményekről van szó – pénteken kora délután Egerben, a Megyeháza udvarán Horváth László kormánymegbízott, országgyűlési képviselő átadta Soltész Miklósnak, az Emberi Erőforrások Minisztériuma szociális és családügyért felelős államtitkárának.

   
   
  Győrújfalu
  Fotó: H. Szabó Sándor / ORFK légifotó

  A védekezésben számos Heves megyei civil szervezet is részt vesz, illetve a megyei katasztrófavédelem hivatásosai is dolgoznak a Duna mentén, s a katasztróvavédők várják az önkéntesek jelentkezését is.

   

  Árvízi védekezés Győrújfalu térségében

   
  26 kép
  Dátum: 2013-06-08 10:22:00

  H. Szabó Sándor légifelvételei Győrtől Esztergomig a dunai árvízi védekezésről

   

   


  Közösségi funkciók