3 °C

 
 
Méhekkel kapcsolatos védőkörzeti Intézkedések

A Heves Megyei Kormányhivatal Gyöngyös és több környező település teljes közigazgatási területére védőkörzeti intézkedést rendelt el.

24/2020.(VI.26.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. június 25-i ülésén rendeletet alkotott KÖZTERÜLETEK RENDELTETÉSTŐL ELTÉRŐ HASZNÁLATÁRÓL szóló 25/2000.(IX.20.) önkormányzati rendelet módosításáról.

23/2020.(VI.26.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. június 25-i ülésén rendeletet alkotott egyes díjfizetési kötelezettséget megállapító rendeletek hatályba lépésének módosításáról, melynek keretében módosította az Önkormányzat tulajdonában lévő lakások és nem lakás céljára szolgáló helyiségek bérletének szabályairól, a lakbérek mértékének megállapításáról szóló 1/2013. (II.4.), valamint a parkolásról szóló 4/2007. (II.19.) számú önkormányzati rendeleteket.

22/2020.(VI.26.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. június 25-i ülésén rendeletet alkotott A SZEMÉLYES GONDOSKODÁST NYÚJTÓ SZOCIÁLIS ELLÁTÁSOKRÓL SZÓLÓ 21/2011.(VI.30.) ÖNKORMÁNYZATI RENDELET MÓDOSÍTÁSÁRÓL.

21/2020.(VI.26.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. június 25-i ülésén rendeletet alkotott a GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT 2019. ÉVI ZÁRSZÁMADÁSÁRÓL.

Bővebben

A legértékesebb alapanyaggal dolgoznak

Elküld Nyomtatás
Dátum: 2013.05.31. péntek
 
 
   

  Bezár
  Cikk küldés
   
   

  Idén hárman vehették át a Gyöngyös Város Érdemes Pedagógusa kitüntetést.

   

  A pedagógus a világ legértékesebb anyagát, formálja – az embert. S ha az embert értő kezekkel munkálják meg, erős lesz és bölcs – ezekkel a szavakkal köszöntötte a tanárokat, tanítókat, nevelőket és óvónőket Faragó László polgármester a pedagógusnap alkalmából megrendezett városi ünnepségen.

  A rendezvényen átadták a Gyöngyös Város Érdemes Pedagógusa kitüntetéseket, melyet idén Nagy Judit az Egressy Béni Kéttannyelvű Általános Iskola nyugalmazott tanára, Róka Ágnes, a Felsővárosi Általános Iskola pedagógusa és Kristó István László, a mátrafüredi Mátra Szakképző Iskola nyugállományú tanára vehetett át.

  A díjazottak nevében Nagy Judit köszönte meg az oklevéllel, emlékéremmel és pénzjutalommal járó kitüntetést. A tanárnő hangsúlyozta: az elismerés mindannyiuknak azt üzeni, hogy a város szellemi élete szempontjából is fontos volt az a munka, amit pedagógusként végeztek.


  Közösségi funkciók