3 °C

 
 
7/2021.(II.19.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2021. február 19-én rendeletet alkotott A HELYI ADÓKRÓL SZÓLÓ 27/2010. (XII.16.) ÖNKORMÁNYZATI RENDELET MÓDOSÍTÁSÁRÓL.

4/2021. (II.4.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2021. február 4-én rendeletet alkotott A VESZÉLYHELYZET IDEJÉN ALKALMAZANDÓ VÉDELMI INTÉZKEDÉSEKRŐL.

3/2021.(I.29.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2021. január 29-én rendeletet alkotott GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT SZERVEZETI ÉS MŰKÖDÉSI SZABÁLYZATÁRÓL SZÓLÓ 33/2019.(XI.29.) önkormányzati rendelet módosításáról.

2/2021.(I.22.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2021. január 22-én rendeletet alkotott AZ EGÉSZSÉGÜGYI ALAPELLÁTÁS KÖRZETEIRŐL szóló 39/2016.(XII.16.) önkormányzati rendelet módosításáról.

Tájékoztató az állatvédelmi hatósági jogkörök gyakorlásáról

Tájékoztatom a lakosságot, hogy a földművelésügyi hatósági és igazgatási feladatokat ellátó szervek kijelöléséről szóló 383/2016. (XII. 2.) Korm. rendelet alapján az állatvédelmi törvényben foglaltak tekintetében a NÉBIH, az élelmiszerlánc-biztonsági és állategészségügyi hatáskörben eljáró Pest Megyei Kormányhivatal, Megyei Kormányhivatal, a Járási Hivatal, valamint a települési jegyző a kijelölt állatvédelmi hatóság.

Bővebben


Harminc milliót ígér a laktanya tervezésére a katasztrófavédelem

Elküld Nyomtatás
Dátum: 2013.05.15. szerda
 
Utoljára módosítva: 2013-05-15 11:52
 
   

  Bezár
  Cikk küldés
   
   

  Várhatóan az év végére elkészülnek az új gyöngyösi tűzoltólaktanya tervei.

   

  Az új laktanya tervezésének mintegy 30 milliós költségét az országos katasztrófavédelmi igazgatóság vállalja - közölte Balázs József országgyűlési képviselő. Az új laktanya megépítése becslések szerint félmilliárd forintba kerülne.

  Mint ismert, a Kozmári Dezső laktanya mérete és elhelyezkedése egyaránt problémákat okoz, például nem fér be az új tűzoltóautó az épület kapuján. Egyebek között ezért lenne nagy szükség egy új laktanya megépítésére.

  A hazai és uniós forrásokból finanszírozott tűzoltó-laktanya építési programba így Gyöngyös is bekerülhet, s Balázs József szerint az is elképzelhető, hogy közös bázison lehet a rendőrség, a tűzoltóság és a mentőszolgálat. Ehhez azonban további egyeztetésekre lesz szükség.

  Az előzetes becslések szerint mintegy félmilliárd forintba kerülne egy új laktanya megépítése. Lehetséges helyszínként a volt gyöngyösi honvédségi laktanya is szóba került.

  A leendő beruházást a Mátrai Erőmű is támogatásáról biztosította - hangzott el a Gyöngyösi Városi Televízió híradójában.


  Közösségi funkciók