3 °C

 
 
Méhekkel kapcsolatos védőkörzeti Intézkedések

A Heves Megyei Kormányhivatal Gyöngyös és több környező település teljes közigazgatási területére védőkörzeti intézkedést rendelt el.

24/2020.(VI.26.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. június 25-i ülésén rendeletet alkotott KÖZTERÜLETEK RENDELTETÉSTŐL ELTÉRŐ HASZNÁLATÁRÓL szóló 25/2000.(IX.20.) önkormányzati rendelet módosításáról.

23/2020.(VI.26.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. június 25-i ülésén rendeletet alkotott egyes díjfizetési kötelezettséget megállapító rendeletek hatályba lépésének módosításáról, melynek keretében módosította az Önkormányzat tulajdonában lévő lakások és nem lakás céljára szolgáló helyiségek bérletének szabályairól, a lakbérek mértékének megállapításáról szóló 1/2013. (II.4.), valamint a parkolásról szóló 4/2007. (II.19.) számú önkormányzati rendeleteket.

22/2020.(VI.26.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. június 25-i ülésén rendeletet alkotott A SZEMÉLYES GONDOSKODÁST NYÚJTÓ SZOCIÁLIS ELLÁTÁSOKRÓL SZÓLÓ 21/2011.(VI.30.) ÖNKORMÁNYZATI RENDELET MÓDOSÍTÁSÁRÓL.

21/2020.(VI.26.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. június 25-i ülésén rendeletet alkotott a GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT 2019. ÉVI ZÁRSZÁMADÁSÁRÓL.

Bővebben

A parlamentben is téma volt a mátrai áramszünetek ügye

Elküld Nyomtatás
Dátum: 2013.05.08. szerda
 
 
   

  Bezár
  Cikk küldés
   
   

  Balázs József szerint az ÉMÁSZ immár partnerként viselkedik.

   

  Ha az áramszolgáltató önmagától nem tervezne korszerűsítést, az Energiahivatalnak is a rendelkezésére állnak olyan eszközök, amellyel kikényszeríthető a mátrai elektromos hálózat fejlesztése. Ez a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium válaszából derült ki, amelyet Balázs József napirend utáni hozzászólására reagálva mondott el a tárca képviselője hétfő éjjel a Parlamentben.

  Balázs József parlamenti felszólalásában úgy fogalmazott: az ÉMÁSZ partnerként kezdett viselkedni a kérdés megoldásában. Ismert, a cég arról számolt be a képviselőnek küldött legutóbbi levelében, hogy megkezdi a földkábelek lefektetését a kritikus pontokon, és a vezetékekre veszélyes fák és ágak eltávolítását is elvégzi a következő hónapokban.

  A Nemzeti Fejlesztési Minisztérium vagyonpolitikáért felelős államtitkára, Hegmanné Nemes Sára arra emlékeztetett: a Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatalnak ma olyan törvényes eszközök állnak a rendelkezésére, amelyekkel kikényszeríthető a biztonságos áramellátás. Mindemellett azonban az államtitkár is üdvözölte, hogy az áramszolgáltató már elkezdte a problémák érdemi orvoslását.


  Közösségi funkciók