3 °C

 
 
Méhekkel kapcsolatos védőkörzeti Intézkedések

A Heves Megyei Kormányhivatal Gyöngyös és több környező település teljes közigazgatási területére védőkörzeti intézkedést rendelt el.

24/2020.(VI.26.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. június 25-i ülésén rendeletet alkotott KÖZTERÜLETEK RENDELTETÉSTŐL ELTÉRŐ HASZNÁLATÁRÓL szóló 25/2000.(IX.20.) önkormányzati rendelet módosításáról.

23/2020.(VI.26.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. június 25-i ülésén rendeletet alkotott egyes díjfizetési kötelezettséget megállapító rendeletek hatályba lépésének módosításáról, melynek keretében módosította az Önkormányzat tulajdonában lévő lakások és nem lakás céljára szolgáló helyiségek bérletének szabályairól, a lakbérek mértékének megállapításáról szóló 1/2013. (II.4.), valamint a parkolásról szóló 4/2007. (II.19.) számú önkormányzati rendeleteket.

22/2020.(VI.26.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. június 25-i ülésén rendeletet alkotott A SZEMÉLYES GONDOSKODÁST NYÚJTÓ SZOCIÁLIS ELLÁTÁSOKRÓL SZÓLÓ 21/2011.(VI.30.) ÖNKORMÁNYZATI RENDELET MÓDOSÍTÁSÁRÓL.

21/2020.(VI.26.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. június 25-i ülésén rendeletet alkotott a GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT 2019. ÉVI ZÁRSZÁMADÁSÁRÓL.

Bővebben

Az ügyészséghez fordult az MSZP a trafikbotrány miatt

Elküld Nyomtatás
Dátum: 2013.05.08. szerda
 
 
   

  Bezár
  Cikk küldés
   
   

  Sós Tamás országgyűlési képviselő Gyöngyösön jelentette be, hogy közérdekű bejelentést tett az ügyészségen.

   

  Az MSZP beadványa arra irányul, hogy az ügyészség járjon el a trafikpályázatok elbírálásának vizsgálatával kapcsolatban, az ügyészségnek erre minden jogi eszköze megvan - közölte Sós Tamás.

  A képviselő szerint elfogadhatatlan, hogy \"az Orbán-kormány korábbi trafiktulajdonosokat földönfutóvá tesz, sok ezer ember életét megnyomorítva.\" Úgy vélte, tisztességtelen, alkotmányellenes az a pályázat, melynek feltételeit utólagosan módosítják.

  Az utóbbi időben megjelent sajtóhírek alapján megfogalmazott közérdekű bejelentés kapcsán az MSZP megyei elnöke úgy vélte, \"az ilyen információ okot ad arra, hogy a közérdeklődés számára kiemelt jelentőségű olyan ügyben, amely az állam szervei részéről kirívóan jogellenes működés gyanúját veti fel, az ügyészség a törvényi kötelezettségét teljesítve az eljárást mihamarabb megindítsa.”

  A közérdekű bejelentés teljes szövege a kapcsolódó dokumentumokból elérhető.


  Közösségi funkciók