3 °C

 
 
Méhekkel kapcsolatos védőkörzeti Intézkedések

A Heves Megyei Kormányhivatal Gyöngyös és több környező település teljes közigazgatási területére védőkörzeti intézkedést rendelt el.

24/2020.(VI.26.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. június 25-i ülésén rendeletet alkotott KÖZTERÜLETEK RENDELTETÉSTŐL ELTÉRŐ HASZNÁLATÁRÓL szóló 25/2000.(IX.20.) önkormányzati rendelet módosításáról.

23/2020.(VI.26.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. június 25-i ülésén rendeletet alkotott egyes díjfizetési kötelezettséget megállapító rendeletek hatályba lépésének módosításáról, melynek keretében módosította az Önkormányzat tulajdonában lévő lakások és nem lakás céljára szolgáló helyiségek bérletének szabályairól, a lakbérek mértékének megállapításáról szóló 1/2013. (II.4.), valamint a parkolásról szóló 4/2007. (II.19.) számú önkormányzati rendeleteket.

22/2020.(VI.26.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. június 25-i ülésén rendeletet alkotott A SZEMÉLYES GONDOSKODÁST NYÚJTÓ SZOCIÁLIS ELLÁTÁSOKRÓL SZÓLÓ 21/2011.(VI.30.) ÖNKORMÁNYZATI RENDELET MÓDOSÍTÁSÁRÓL.

21/2020.(VI.26.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. június 25-i ülésén rendeletet alkotott a GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT 2019. ÉVI ZÁRSZÁMADÁSÁRÓL.

Bővebben

Mutyikról beszélnek a szocialisták

Elküld Nyomtatás
Dátum: 2013.05.03. péntek
 
 
   

  Bezár
  Cikk küldés
   
   

  A Heves megyei földpályázaton a területek tizenöt százalékát egyetlen - semmilyen agrágmúlttal nem rendelkező - pályázó nyerte el - jelentette ki Gőgös Zoltán.

   

  Heves megyében is összeér a földmutyi és a trafikmutyi kérdése. Mindkét ügyben voltak olyan nyertesek, akik már a pályázatok sikerességének kihirdetését megelőzően hónapokkal előbb „birtokba vették” az elnyert földet, vagy éppen a trafikok helyét - hangzott el Gőgös Zoltán és Sós Tamás országgyűlési képivselő közös gyöngyösi sajtótájékoztatóján.

  A szocialista politikusok szeirnt látszik, hogy mindkét esetben előre lejátszott programról van szó, ezt a földügyeknél az is bizonyítja: a Nemzeti Földalapkezelő Szervezet bíráló bizottsága is feltárta, hogy teljesen szubjektív volt a pályázatok elbírálása. Ugyanez látszik a trafikoknál is, itt pedig maguk a fideszesek vallják be a szubjektív elbírálást - hangoztatták a képviselők.

  Elhangzott az is: Heves megyében is van olyan problémás ügy, amit részletesen meg kell vizsgálni, hiszen egy személy nyerte el az összes földterület 15 százalékát, mindenféle agrár előélet nélkül.

  Az MSZP élhető falvakat, a foglalkoztatás bővítését, biztosabb jövőt, iskola- és faluszövetkezeti rendszert szeretne kialakítani - erősítették meg a szocialista országgyűlési képviselők.


  Közösségi funkciók