3 °C

 
 
6/2020.(II.21.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. február 20-i ülésén rendeletet alkotott a PARKOLÁSRÓL szóló 4/2007.(II.19.) önkormányzati rendelet módosításáról.

5/2020.(II.21.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. február 20-i ülésén rendeletet alkotott az Önkormányzat tulajdonában lévő lakások és nem lakás céljára szolgáló helyiségek bérletének szabályairól, a lakbérek mértékének megállapításáról szóló 1/2013. (II.4.) önkormányzati rendelet módosításáról.

4/2020. (II.21.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. február 20-i ülésén rendeletet alkotott a KÖZTERÜLETEK RENDELTETÉSTŐL ELTÉRŐ HASZNÁLATÁRÓL szóló 25/2000. (IX. 20.) önkormányzati rendelet módosításáról.

3/2020.(II.21.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. február 20-i ülésén rendeletet alkotott GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT 2020. ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉRŐL.

2/2020.(II.21.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. február 20-i ülésén rendeletet alkotott GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT 2019. ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉNEK módosításáról.

BővebbenMutyikról beszélnek a szocialisták

Elküld Nyomtatás
Dátum: 2013.05.03. péntek
 
 
   

  Bezár
  Cikk küldés
   
   

  A Heves megyei földpályázaton a területek tizenöt százalékát egyetlen - semmilyen agrágmúlttal nem rendelkező - pályázó nyerte el - jelentette ki Gőgös Zoltán.

   

  Heves megyében is összeér a földmutyi és a trafikmutyi kérdése. Mindkét ügyben voltak olyan nyertesek, akik már a pályázatok sikerességének kihirdetését megelőzően hónapokkal előbb „birtokba vették” az elnyert földet, vagy éppen a trafikok helyét - hangzott el Gőgös Zoltán és Sós Tamás országgyűlési képivselő közös gyöngyösi sajtótájékoztatóján.

  A szocialista politikusok szeirnt látszik, hogy mindkét esetben előre lejátszott programról van szó, ezt a földügyeknél az is bizonyítja: a Nemzeti Földalapkezelő Szervezet bíráló bizottsága is feltárta, hogy teljesen szubjektív volt a pályázatok elbírálása. Ugyanez látszik a trafikoknál is, itt pedig maguk a fideszesek vallják be a szubjektív elbírálást - hangoztatták a képviselők.

  Elhangzott az is: Heves megyében is van olyan problémás ügy, amit részletesen meg kell vizsgálni, hiszen egy személy nyerte el az összes földterület 15 százalékát, mindenféle agrár előélet nélkül.

  Az MSZP élhető falvakat, a foglalkoztatás bővítését, biztosabb jövőt, iskola- és faluszövetkezeti rendszert szeretne kialakítani - erősítették meg a szocialista országgyűlési képviselők.


  Közösségi funkciók