3 °C

 
 
Állami földrészleteket értékesítenek

A Magyar Állam tulajdonosi jogait gyakorló Nemzeti Földügyi Központ a felelős állami földvagyon-gazdálkodás fenntartásának érdekében a földbirtok-politika irányelvekkel összhangban, a kellő eljárási és jogszabályi garanciák megteremtése mellett, átlátható eljárások keretében hirdetmény közzétételével értékesíti a három hektárnál kisebb állami tulajdonú földrészleteket.

6/2020.(II.21.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. február 20-i ülésén rendeletet alkotott a PARKOLÁSRÓL szóló 4/2007.(II.19.) önkormányzati rendelet módosításáról.

5/2020.(II.21.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. február 20-i ülésén rendeletet alkotott az Önkormányzat tulajdonában lévő lakások és nem lakás céljára szolgáló helyiségek bérletének szabályairól, a lakbérek mértékének megállapításáról szóló 1/2013. (II.4.) önkormányzati rendelet módosításáról.

4/2020. (II.21.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. február 20-i ülésén rendeletet alkotott a KÖZTERÜLETEK RENDELTETÉSTŐL ELTÉRŐ HASZNÁLATÁRÓL szóló 25/2000. (IX. 20.) önkormányzati rendelet módosításáról.

3/2020.(II.21.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. február 20-i ülésén rendeletet alkotott GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT 2020. ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉRŐL.

BővebbenÉv végére biztonságosabb lehet a mátrai áramellátás

Elküld Nyomtatás
Dátum: 2013.05.03. péntek
 
 
  Szerző: MTI
   
   

  Bezár
  Cikk küldés
   
   

  Az Émász Hálózati Kft. már megkezdte a Felső-Mátrában az áramellátás biztonságának javítását szolgáló munkákat.

   

  Balázs József, a térség országgyűlési képviselője sajtótájékoztatón jelentette be: az ÉMÁSZ Hálózati Kft. a februári egyeztetésükön ígéretet tett az ellátás biztonságát javító intézkedésekre, egyebek között üzembiztosabb kábelhálózati állomás telepítését vállalta, ez a mostani információk szerint legkorábban az év végére valósulhat meg.

  A tervek között szerepel a szolgáltatás gyorsabb helyreállítását lehetővé tevő automatizált kapcsolókészülékek beépítése is, továbbá a vezetékekre veszélyes fák, gallyak eltávolítását célzó, idén esedékes munkákat a Mátra térségére koncentrálja a cég - mondta Balázs József.

  A Felső-Mátrában, a Sástó feletti térségben az elmúlt téli időszakban rendszeressé váltak az áramkimaradások. Március elejéig több tucat esetben volt probléma a szolgáltatással, 17 esetben történt áramkieséssel járó üzemzavar, ebből 7 két óránál hosszabb ideig tartott. A korábbi években még átlagosan 7-11 volt az áramkieséssel járó üzemzavar.

  Az áramkimaradások már akadályozták az ott lakók mindennapi életét és a helyi vállalkozások működését is, a becslések szerint az áramszünetek összességében mintegy húszmillió forintos kárt okoztak


  Közösségi funkciók