3 °C

 
 
1/2020.(I.31.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. január 30-i ülésén rendeletet alkotott Gyöngyös Város Építési Szabályzatáról szóló 3/2007.(II.19.) önkormányzati rendelet módosításáról.

Közmeghallgatást tart a ruszin önkormányzat

A Gyöngyösi Ruszin Nemzetiségi Önkormányzat Képviselő-testülete 2020. február 11-én, kedden 10:00 - 12:00 óráig közmeghallgatást tart.

Normatív határozat 2020-01-09

Gyöngyös Városi Önkormányzat Képviselő-testületének 2020. január 9-i ülésén hozott alábbi normatív határozatát kihirdetem:

Normatív határozatok 2020-01-02

Gyöngyös Városi Önkormányzat Képviselő-testületének 2020. január 02-i ülésén hozott, alábbi normatív határozatait kihirdetem.

Normatív határozatok 2019-12-12

Gyöngyös Városi Önkormányzat Képviselő-testületének 2019. december 12-i ülésén hozott, alábbi normatív határozatait kihirdetem.

BővebbenÉv végére biztonságosabb lehet a mátrai áramellátás

Elküld Nyomtatás
Dátum: 2013.05.03. péntek
 
 
  Szerző: MTI
   
   

  Bezár
  Cikk küldés
   
   

  Az Émász Hálózati Kft. már megkezdte a Felső-Mátrában az áramellátás biztonságának javítását szolgáló munkákat.

   

  Balázs József, a térség országgyűlési képviselője sajtótájékoztatón jelentette be: az ÉMÁSZ Hálózati Kft. a februári egyeztetésükön ígéretet tett az ellátás biztonságát javító intézkedésekre, egyebek között üzembiztosabb kábelhálózati állomás telepítését vállalta, ez a mostani információk szerint legkorábban az év végére valósulhat meg.

  A tervek között szerepel a szolgáltatás gyorsabb helyreállítását lehetővé tevő automatizált kapcsolókészülékek beépítése is, továbbá a vezetékekre veszélyes fák, gallyak eltávolítását célzó, idén esedékes munkákat a Mátra térségére koncentrálja a cég - mondta Balázs József.

  A Felső-Mátrában, a Sástó feletti térségben az elmúlt téli időszakban rendszeressé váltak az áramkimaradások. Március elejéig több tucat esetben volt probléma a szolgáltatással, 17 esetben történt áramkieséssel járó üzemzavar, ebből 7 két óránál hosszabb ideig tartott. A korábbi években még átlagosan 7-11 volt az áramkieséssel járó üzemzavar.

  Az áramkimaradások már akadályozták az ott lakók mindennapi életét és a helyi vállalkozások működését is, a becslések szerint az áramszünetek összességében mintegy húszmillió forintos kárt okoztak


  Közösségi funkciók