3 °C

 
 
Állami földrészleteket értékesítenek

A Magyar Állam tulajdonosi jogait gyakorló Nemzeti Földügyi Központ a felelős állami földvagyon-gazdálkodás fenntartásának érdekében a földbirtok-politika irányelvekkel összhangban, a kellő eljárási és jogszabályi garanciák megteremtése mellett, átlátható eljárások keretében hirdetmény közzétételével értékesíti a három hektárnál kisebb állami tulajdonú földrészleteket.

6/2020.(II.21.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. február 20-i ülésén rendeletet alkotott a PARKOLÁSRÓL szóló 4/2007.(II.19.) önkormányzati rendelet módosításáról.

5/2020.(II.21.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. február 20-i ülésén rendeletet alkotott az Önkormányzat tulajdonában lévő lakások és nem lakás céljára szolgáló helyiségek bérletének szabályairól, a lakbérek mértékének megállapításáról szóló 1/2013. (II.4.) önkormányzati rendelet módosításáról.

4/2020. (II.21.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. február 20-i ülésén rendeletet alkotott a KÖZTERÜLETEK RENDELTETÉSTŐL ELTÉRŐ HASZNÁLATÁRÓL szóló 25/2000. (IX. 20.) önkormányzati rendelet módosításáról.

3/2020.(II.21.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. február 20-i ülésén rendeletet alkotott GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT 2020. ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉRŐL.

BővebbenTüntetők fogadták Gyöngyösit Gyöngyösön

Elküld Nyomtatás
Dátum: 2013.04.23. kedd
 
Utoljára módosítva: 2013-04-23 19:12
 
  Szerző: Suha Péter
   
   

  Bezár
  Cikk küldés
   
   

  A Jobbik képviselője lakossági fórumra érkezett, amelyen a kettős állampolgárság nemzetbiztonsági kockázatairól beszélt. A művelődési ház előtt tüntetők fogadták.

   

  Gyöngyösi Márton, a Jobbik képviselője a lakossági fórum előtt sajtótájékoztatóján arról beszélt: nemzetbiztonsági kockázatot jelent, ha a parlamentben kettős állampolgárok is ülnek. Úgy vélte, azért fontos erről a témáról Gyöngyösön is fórumot tartani, mert a média úgymond beékelődött a politikusok és a választók közé, és torzítva közvetít. Mivel helyi médiumoknak nyilatkozott, sietve hozzátette: ez elsősorban az országos médiumokra igaz.

  A fórum helyszíne, a Mátra Művelődési Központ előtt az MSZP, a Hit Gyülekezete és más civil szervezetek tüntetést rendeztek, jelentős rendőri biztosítás mellett. Attrocitás nem történt, a tüntetők Gyöngyösit és a Jobbikot elmarasztaló rigmusokat skandáltak.

  A Jobbikosok egy molinót feszítettek ki válaszul, s emögül integetett mosolyogva Gyöngyösi, invitálva a fórumra a tér másik oldalán álló tüntetőket. Akik persze nem mentek be.

  A fórum elején a párt helyi önkormányzati képviselője, Kévés Tamás \"a gyöngyösiek nevében elnézést kért\" az egybegyűltektől, amiért tüntetők fogadták őket. Úgy vélte, ezzel az MSZP felrúgott egy megállapodást, mely szerint egy párt rendezvényére egy másik nem szervez ellenrendezvényt. Mindez szerinte abból a szempontból nem sokat számít, hogy bent \"hatszor annyian\" voltak, mint kint.

  Tüntetők fogadták Gyöngyösit

   
  28 kép
  Dátum: 2013-04-23 19:10:00
   

  Az MSZP a tüntetés után közleményt adott ki, melyben az erősödő rasszizmus, a jobboldal és a szélsőjobb \"összekacsintásának\" veszélyére figyelmeztetett, azt is megjegyezve: mintegy 100-120-an vettek részt a tüntetésen, szerintük \"többen tüntettek kint, mint ahányan Gyöngyösi Márton fórumán megjelentek.\"

  (Megpróbáljuk megbecsülni: a 100-120-as szám helytálló lehet, kint is és bent is.)


  Közösségi funkciók