3 °C

 
 
9/2020.(III.26.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2020. március 26-án rendeletet alkotott egyes önkormányzati rendeletek módosításáról, melynek keretében módosította az Önkormányzat tulajdonában lévő lakások és nem lakás céljára szolgáló helyiségek bérletének szabályairól, a lakbérek mértékének megállapításáról szóló 1/2013. (II.4.), valamint a parkolásról szóló 4/2007. (II.19.) számú önkormányzati rendeleteket.

8/2020.(III.26.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2020. március 26-án rendeletet alkotott a pénzbeli és természetbeni szociális ellátásokról szóló 9/2015.(II.27.) önkormányzati rendelet módosításáról.

7/2020.(III.26.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2020. március 26-án rendeletet alkotott GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT 2020. ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉNEK módosításáról.

Állami földrészleteket értékesítenek

A Magyar Állam tulajdonosi jogait gyakorló Nemzeti Földügyi Központ a felelős állami földvagyon-gazdálkodás fenntartásának érdekében a földbirtok-politika irányelvekkel összhangban, a kellő eljárási és jogszabályi garanciák megteremtése mellett, átlátható eljárások keretében hirdetmény közzétételével értékesíti a három hektárnál kisebb állami tulajdonú földrészleteket.

6/2020.(II.21.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. február 20-i ülésén rendeletet alkotott a PARKOLÁSRÓL szóló 4/2007.(II.19.) önkormányzati rendelet módosításáról.

BővebbenAhol tényleg a legkisebbek számítanak - bölcsődék napja

Elküld Nyomtatás
Dátum: 2013.04.22. hétfő
 
Utoljára módosítva: 2013-04-22 17:09
 
   

  Bezár
  Cikk küldés
   
   

  Az első közösség, amivel megismerkednek a csöppségek. Nem mindegy, hogy milyen körülmények között. Bölcsődék ünnepe.

   

  Gyöngyösön immár negyedik alkalommal köszöntötték a bölcsődei dolgozókat. A szakma ünnepnapján városi elismeréseket is átadtak. Kiváló gyermeknevelő oklevelet kapott Juhász Györgyné, a Dobó Úti Bölcsőde kisgyermeknevelője, valamint jutalmat kapott Berzsényi Isvánné, a Dobó Úti Bölcsőde konyhai kisegítője.

   
  Kitüntetettek egymás között. Juhász Györgyné és Berzsényi Istvánné
  Fotó: Suha Péter

  Az ünnepségen Faragó László polgármester köszöntötte a bölcsődék dolgozóit. A város vezetője hangsúlyozta: a kiváló szakmai munka megteremtése mellett az önkormányzat jelentős figyelmet fordít arra, hogy az intézmények megfeleljenek a kor elvárásainak. Európai uniós támogatással megújult és kibővült a Dobó Úti Bölcsőde, egy újabb pályázat segítségével pedig energetikai korszerűsítést szeretnének végrehajtani, ami érintené a Visonta Úti Bölcsődét is.

   

  Bölcsődék napja

   
  16 kép
  Dátum: 2013-04-22 16:57:00
   

  A bölcsődei dolgozókat és természetesen a kitüntetetteket a Dobó úti óvoda kis növendékei lepték meg műsorral, az ünnepi pohárköszöntőt pedig Bozsik István alpolgármester mondta, egyebek mellett méltatva a bölcsődében dolgozó nevelők elhivatott és szeretettől áthatott munkáját.


  Közösségi funkciók