3 °C

 
 
Állami földrészleteket értékesítenek

A Magyar Állam tulajdonosi jogait gyakorló Nemzeti Földügyi Központ a felelős állami földvagyon-gazdálkodás fenntartásának érdekében a földbirtok-politika irányelvekkel összhangban, a kellő eljárási és jogszabályi garanciák megteremtése mellett, átlátható eljárások keretében hirdetmény közzétételével értékesíti a három hektárnál kisebb állami tulajdonú földrészleteket.

6/2020.(II.21.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. február 20-i ülésén rendeletet alkotott a PARKOLÁSRÓL szóló 4/2007.(II.19.) önkormányzati rendelet módosításáról.

5/2020.(II.21.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. február 20-i ülésén rendeletet alkotott az Önkormányzat tulajdonában lévő lakások és nem lakás céljára szolgáló helyiségek bérletének szabályairól, a lakbérek mértékének megállapításáról szóló 1/2013. (II.4.) önkormányzati rendelet módosításáról.

4/2020. (II.21.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. február 20-i ülésén rendeletet alkotott a KÖZTERÜLETEK RENDELTETÉSTŐL ELTÉRŐ HASZNÁLATÁRÓL szóló 25/2000. (IX. 20.) önkormányzati rendelet módosításáról.

3/2020.(II.21.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. február 20-i ülésén rendeletet alkotott GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT 2020. ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉRŐL.

BővebbenBiztonság, élet, út - vasárnapig a Tesco parkolójában

Elküld Nyomtatás
Dátum: 2013.04.09. kedd
 
 
   

  Bezár
  Cikk küldés
   
   

  Vasárnapig várja az érdeklődőket a Magyar Autóklub közlekedésbiztonsági és oktató programja Gyöngyösön.

   

  A „Biztonságosan közlekedni egy életúton” elnevezésű Országjáró Közlekedésbiztonsági és Oktató program Gyöngyösre érkezett, keddtől egészen vasárnapig várják az érdeklődőket - fiatalokat és idősebbeket egyaránt - a Tesco parkolójában kialakított pályákon.

  Kerékpáros és autós közlekedéssel kapcsolatos fontos ismeretekre és tapasztalatokra tehetnek szert mindazok, akik kipróbálják a szimulátorokat, a csúszós autóspályát, vagy a kerékpáros ügyességi pályát.

  Fékezd magad

   
  19 kép
  Dátum: 2013-04-09 12:21:00
   

  A programkamion és a szakemberek naponta este hatig állnak az érdeklődők rendelkezésére, péntekig délelőttönként szervezett iskolai csoportokat is fogadnak, a hétvégén reményeik szerint a kilátogató családoknak igyekeznek minél több segítséget adni ahhoz, hogy aki útnak indul, az biztonságban meg is érkezzen úticéljához.


  Közösségi funkciók