3 °C

 
 
1/2021. (I.10.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2021. január 10-én rendeletet alkotott A VESZÉLYHELYZET IDEJÉN ALKALMAZANDÓ VÉDELMI INTÉZKEDÉSEK ALKALMAZHATÓSÁGÁNAK MEGHOSSZABBÍTÁTÁRÓL.

40/2020.(XII.18.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2020. december 18-án rendeletet alkotott EGYES, TEMETKEZÉSSEL ÖSSZEFÜGGŐ ÖNKORMÁNYZATI RENDELETEK MÓDOSÍTÁSÁRÓL.

39/2020.(XII.17.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2020. december 17-én rendeletet alkotott A SZEMÉLYES GONDOSKODÁST NYÚJTÓ SZOCIÁLIS ELLÁTÁSOKRÓL SZÓLÓ 21/2011.(VI.30.) ÖNKORMÁNYZATI RENDELET MÓDOSÍTÁSÁRÓL.

Közlemény

A Kőkút úti telephely környezetvédelmi felülvizsgálati eljárása keretében történő közmeghallgatásról.

37/2020.(XII.4.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2020. december 4-én rendeletet alkotott A HELYI ADÓKRÓL SZÓLÓ 27/2010. (XII.16.) ÖNKORMÁNYZATI RENDELET MÓDOSÍTÁSÁRÓL.

Bővebben


Online időpontfoglalás szakrendelésre

Elküld Nyomtatás
Dátum: 2020.08.26. szerda
 
Utoljára módosítva: 2020-08-27 11:36
 
   

  Bezár
  Cikk küldés
   
   

  A Bugát Pál Kórház páciensei szeptember 1-től elektronikusan is tudnak időpontot kérni, ha szakrendelői ellátásra szorulnak.

   
   

  A kórház honlapján találják majd azt az új felületet, ahol ezt megtehetik. Az informatikai felület a lehető legnagyobb mértékben felhasználóbarát, hiszen nem sok adatot kell megadni az időpont egyeztetéshez. A webes felületet úgy alakították ki, hogy abban az esetben, ha már járt a beteg az intézményben, akkor a név, e-mail cím és a TAJ szám, valamint a szakrendelés megnevezésén kívül nem kell más adatot megadnia. Ha még nem vett igénybe semmilyen ellátást a Bugát Pál Kórházban, akkor valamennyi szükséges adatot (név, születési hely, idő, anyja neve, lakcím, TAJ szám) regisztrálnia kell. Fontos, hogy az adatok pontosak legyenek. A kórház az elektronikus időpontkérésre 1 munkanapon belül válaszol, és megad egy lehetséges időpontot, amikor az adott szakrendelés fogadni tudja a pácienst. A kórház e-mailen küld egy visszaigazolást, melyen lesz egy link, amire kattintva a páciens elfogadja a kapott időpontot. Ezt a visszaigazolás kiküldésétől számított 3 napon belül tudja a beteg megtenni. Ha ezen idő alatt nem válaszol a páciens, akkor az időpontja törlődik. Fontos tudni, hogy a beteg számára felajánlott legkorábbi időpont a kiértesítéstől számított 5 nap. Kérjük minden betegünket, hogy használják az új időpontkérési lehetőséget, mivel ezzel elkerülhetik az esetleges hosszabb telefonos várakozási időt és kényelmesen, akár telefonjukról is időpontot kaphatnak szakrendeléseinkre.

  Az alábbi rendelésekre nem lehet online kérni időpontot, esetükben továbbra is az adott szakrendelés ad telefonon időpontot: szemészet, gyermekszemészet, bőrgyógyászat, Tüdőgondozó, Radiológia (ultrahang diagnosztika, CT,) pajzsmirigy, gyógytorna, fizioterápia, EEG, audiológia, Pszichiátria-addiktológia, endoszkópos labor, NST, genetikai ultrahang.


  Közösségi funkciók