3 °C

 
 
Tájékoztatás Gyöngyös város új településrendezési eszközei elfogadásáról

Tájékoztatom a lakosságot, az érdekképviseleti, civil és gazdálkodó szervezeteket, valamint vallási közösségeket, mint partnereket, hogy Gyöngyös város új településrendezési eszközei (településszerkezeti és szabályozási terv), valamint az azokhoz kapcsolódóan elkészített környezeti vizsgálat a Képviselő-testület októberi ülésén elfogadásra került.

34/2020.(XI.12.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2020. november 12-én rendeletet alkotott A VESZÉLYHELYZET IDEJÉN ALKALMAZANDÓ VÉDELMI INTÉZKEDÉSEKRŐL.

Közszolgálati jelentés

Gyöngyös Város felelősségi körébe tartozó (menetrendszerinti helyi) autóbuszos személyszállítási közszolgáltatásról szóló 2019. évi adatok közzététele.

33/2020.(X.30.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. október 29-i ülésén rendeletet alkotott GYÖNGYÖS VÁROS HELYI ÉPÍTÉSI SZABÁLYZATÁRÓL ÉS SZABÁLYOZÁSI TERVÉRŐL.

32/2020.(X.30.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. október 29-i ülésén rendeletet alkotott GYÖNGYÖS VÁROS JELKÉPEIRŐL ÉS NÉVHASZNÁLATÁRÓL.

Bővebben


Bevitték a rendőrségre a pofozkodó nőt

Elküld Nyomtatás
Dátum: 2013.02.14. csütörtök
 
 
   

  Bezár
  Cikk küldés
   
   

  Az Erdélyi téren hangoskodott egy népesebb csoport. a rendőrök egy fiatal nőt állítottak elő.

   

  Telefonon érkezett bejelentés 2013. február 13-án a délutáni órákban a rendőrségre, miszerint a gyöngyösi Erdélyi téren egy csoportosulás hangoskodik.

  A kiérkező rendőrök megállapították, hogy egy 22 éves gyöngyösi nő előzetes szóváltást követően bántalmazott egy 58 éves helyi asszonyt, aki ennek során könnyű sérüléseket szenvedett.

  A fiatal nőt a helyszínen elfogták a rendőrök és előállították a Gyöngyösi Rendőrkapitányságra, ahol garázdaság elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult ellene eljárás - közölte csütörtökön Soltész Bálint, a megyei rendőr-főkapitányság sajtószóvivője.


  Közösségi funkciók