3 °C

 
 
Méhekkel kapcsolatos védőkörzeti Intézkedések

A Heves Megyei Kormányhivatal Gyöngyös és több környező település teljes közigazgatási területére védőkörzeti intézkedést rendelt el.

24/2020.(VI.26.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. június 25-i ülésén rendeletet alkotott KÖZTERÜLETEK RENDELTETÉSTŐL ELTÉRŐ HASZNÁLATÁRÓL szóló 25/2000.(IX.20.) önkormányzati rendelet módosításáról.

23/2020.(VI.26.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. június 25-i ülésén rendeletet alkotott egyes díjfizetési kötelezettséget megállapító rendeletek hatályba lépésének módosításáról, melynek keretében módosította az Önkormányzat tulajdonában lévő lakások és nem lakás céljára szolgáló helyiségek bérletének szabályairól, a lakbérek mértékének megállapításáról szóló 1/2013. (II.4.), valamint a parkolásról szóló 4/2007. (II.19.) számú önkormányzati rendeleteket.

22/2020.(VI.26.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. június 25-i ülésén rendeletet alkotott A SZEMÉLYES GONDOSKODÁST NYÚJTÓ SZOCIÁLIS ELLÁTÁSOKRÓL SZÓLÓ 21/2011.(VI.30.) ÖNKORMÁNYZATI RENDELET MÓDOSÍTÁSÁRÓL.

21/2020.(VI.26.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. június 25-i ülésén rendeletet alkotott a GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT 2019. ÉVI ZÁRSZÁMADÁSÁRÓL.

Bővebben

Fatolvajokat értek tetten a gyöngyösi rendőrök

Elküld Nyomtatás
Dátum: 2013.01.12. szombat
 
 
   

  Bezár
  Cikk küldés
   
   

  Az egyik társaság Vécsen, a másik Detken dézsmálta az erdőt.

   

  Egy füzesabonyi lakos tett bejelentést 2013. január 10-én Vécs körzeti megbízottjának, hogy a Vécs külterületén lévő akácos erdejében ismeretlenek fát vágnak - közölte szombaton Soltész Bálint, a megyei rendőr-főkapitányság sajtószóvivője. Mint elmondta, a helyszínen a rendőr tetten ért három személyt, akik nagyobb mennyiségű fát termeltek ki és pakoltak be egy tehergépkocsiba. A rendőr az elkövetőket elfogta, majd őket Detk és Karácsond-2 körzeti megbízott rendőreinek segítségével a Gyöngyösi Rendőrkapitányságra előállította, ahol lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki őket.

  Ugyancsak 10-én Detk külterületén, egy szántóföldön ért tetten a körzeti megbízott öt személyt, akik e területről engedély nélkül fákat vágtak ki és tulajdonítottak el. Mindannyiukkal szemben a Gyöngyösi Rendőrkapitányság előállításukat követően, lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást.

  A kitermelt fát mindkét esetben visszaszolgáltatták a tulajdonosnak a rendőrök - tette hozzá a szóvivő.


  Közösségi funkciók