3 °C

 
 
Átadták a Fecske Úti Tagóvoda megújult konyháját

Teljesen megújult a Fecske Úti Tagóvoda konyhája. A 400 gyöngyösi óvodást kiszolgáló létesítmény több mint negyvenéves történetében a legnagyobb mértékű felújítást végezték el, és elkészült egy összekötő folyosó is, amely a konyha kikerülésével teszi lehetővé az intézmény két szárnya közötti átjárást. A munkálatok több mint 80 millió forintból valósultak meg.

Még jelentkezhet a tepertősütő versenyre

Csapatok jelentkezését várják a szervezők az idei tepertősütő versenyre. A Gyöngyösi Advent hagyományos programját december 14-én rendezik a Fő téren.

Idén is várja a korcsolyázókat a Gyöngyösi Jégpálya

Ismét elérkezett a tél, és ez Gyöngyösön egyet jelent azzal, hogy a Csépe György Uszoda és Termálstrand területén működő Gyöngyösi Jégpálya megnyitja kapuit. A jégpálya nyitásának tervezett időpontja november 30-a.

Ausztriában az első helyen az éremtáblázaton a Parafa Úszó Klub

Hatvanhárom érmet gyűjtve az első helyen végzett a gyöngyösi Parafa Úszó Klub a 3 ország 32 csapatát felvonultató nemzetközi versenyen.

Új helyre költözik Gyöngyösön a NÚSZ ügyfélszolgálati irodája

A Nemzeti Útdíjfizetési Szolgáltató Zrt. gyöngyösi ügyfélszolgálati irodája december 2-ától már új helyen, az Angyal utca 2. szám alatt, a megszokott nyitvatartási időben és a már ismert szolgáltatásokkal várja régi és új partnereit, vásárlóit.

Bővebben
Döntés hirdetményi úton történő közléséről

Letölthető a kapcsolódó dokumentumok közül.

Normatív határozatok 2019-11-04

A normatív határozatok hirdetménye letölthető a kapcsolódó dokumetumok közül.

Normatív határozatok 2019-10-30

A normatív határozatokról szóló hirdetmény letölthető a kapcsolódó dokumentumok közül.

32/2019.(X.30.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2019. október 30-i ülésén rendeletet alkotott Gyöngyös Város Önkormányzata Képviselő-testületének Szervezeti és Működési Szabályzatáról szóló 15/2014.(XI.14.) önkormányzati rendelete módosításáról.

Döntés hirdetményi úton közléséről

A hirdetmény letölthető a kapcsolódó dokumentumok közül.

Bővebben

Vonatgázolás: életveszélyesen megsérült a diák

Elküld Nyomtatás
Dátum: 2012.12.21. péntek
 
Utoljára módosítva: 2012-12-21 10:29
 
  Szerző: MTI
   
   

  Bezár
  Cikk küldés
   
   

  A Hatvan-Somoskőújfalu vonalon történt a tragikus baleset.

   

  Megindult a vonatközlekedés a Hatvan-Somoskőújfalu között, ahol egy péntek reggeli baleset miatt több órán át állt a forgalom, helyszínelés miatt.

  A rendőrség reggeli információját pontosítva az MTI közölte: az elgázolt fiú életveszélyesen megsérült, de nem halt meg. Horváth Zsófia, a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese azt mondta: egy 13 éves fiú reggel a salgótarjáni buszpályaudvar felől akart átkelni a vasúti töltésen, közben a Hatvan felől Somoskőújfaluba tartó vonat elgázolta. A fiú súlyos, életveszélyes sérüléseket szenvedett.

  A rendőrségi helyszínelés idején Salgótarján és Somoskőújfalu között szünetelt a vasúti közlekedés. A Mávinform közleménye szerint ez idő alatt vonatpótló buszok szállították az utasokat ezen a szakaszon.


  Közösségi funkciók