3 °C

 
 
Nem veszi át az önkormányzat a kerékpárutat

Bár használható a Mátrafüredre vezető kerékpárút, de a minősége erősen kifogásolható, a legsúlyosabb hibák javítás ellenére is. Ezért az önkormányzat nem veszi át az elkészült beruházást.

Új betegágyak és kiegészítők segítik a gyógyulást a gyöngyösi kórházban

Negyvenöt új, emelt komfortfokozatú kórtermi ágyat, vele járó új felfekvés elleni speciális matracot és hozzájuk tartozó infúziós állványokat kapott júliusban a Bugát Pál Kórház, köszönhetően egy fenntartói pályázatnak.

Berkenyefával köszöntötték a száz éves dr. Bálint Györgyöt

Emlékfaültetéssel köszöntötték a napokban századik születésnapját ünneplő dr. Bálint Györgyöt Gyöngyösön.

A CUNAMI Bt.-vel történt egyeztetés alapján július 17-én este, napnyugta után végzik el a szakemberek az önkormányzati szúnyoggyérítést Gyöngyös és Mátrafüred területén.

Levendulakert a lakóotthon udvarán

Háromszáz tő levendulát ültettek el önkéntesek segítségével a gyöngyösi Legyen Mindig Otthonuk Alapítvány által alapított, fogyatékkal élők lakóotthonának udvarán.

Bővebben
24/2019.(VI.28.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2019. június 27-i ülésén rendeletet alkotott a PARKOLÁSRÓL szóló 4/2007.(II.19.) önkormányzati rendelet módosításáról.

23/2019.(VI.28.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2019. június 27-i ülésén rendeletet alkotott GYÖNGYÖS VÁROS ÖNKORMÁNYZATA 2019. ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉNEK módosításáról.

22/2019.(V.31.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2019. május 30-ai ülésén rendeletet alkotott a Gyöngyös Város Építési Szabályzatáról szóló 3/2007.(II.19.) önkormányzati rendelet módosításáról.

21/2019.(V.31.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2019. május 30-i ülésén rendeletet alkotott AZ ÖNKORMÁNYZAT ÉS INTÉZMÉNYEI 2018. ÉVI PÉNZMARADVÁNYÁRÓL.

20/2019.(V.31.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2019. május 30-i ülésén rendeletet alkotott a pénzbeli és természetbeni szociális ellátásokról szóló 9/2015.(II.27.) önkormányzati rendelet módosításáról.

Bővebben

Vonatgázolás: életveszélyesen megsérült a diák

Elküld Nyomtatás
Dátum: 2012.12.21. péntek
 
Utoljára módosítva: 2012-12-21 10:29
 
  Szerző: MTI
   
   

  Bezár
  Cikk küldés
   
   

  A Hatvan-Somoskőújfalu vonalon történt a tragikus baleset.

   

  Megindult a vonatközlekedés a Hatvan-Somoskőújfalu között, ahol egy péntek reggeli baleset miatt több órán át állt a forgalom, helyszínelés miatt.

  A rendőrség reggeli információját pontosítva az MTI közölte: az elgázolt fiú életveszélyesen megsérült, de nem halt meg. Horváth Zsófia, a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese azt mondta: egy 13 éves fiú reggel a salgótarjáni buszpályaudvar felől akart átkelni a vasúti töltésen, közben a Hatvan felől Somoskőújfaluba tartó vonat elgázolta. A fiú súlyos, életveszélyes sérüléseket szenvedett.

  A rendőrségi helyszínelés idején Salgótarján és Somoskőújfalu között szünetelt a vasúti közlekedés. A Mávinform közleménye szerint ez idő alatt vonatpótló buszok szállították az utasokat ezen a szakaszon.


  Közösségi funkciók