3 °C

 
 
Tájékoztatás Gyöngyös város új településrendezési eszközei elfogadásáról

Tájékoztatom a lakosságot, az érdekképviseleti, civil és gazdálkodó szervezeteket, valamint vallási közösségeket, mint partnereket, hogy Gyöngyös város új településrendezési eszközei (településszerkezeti és szabályozási terv), valamint az azokhoz kapcsolódóan elkészített környezeti vizsgálat a Képviselő-testület októberi ülésén elfogadásra került.

34/2020.(XI.12.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2020. november 12-én rendeletet alkotott A VESZÉLYHELYZET IDEJÉN ALKALMAZANDÓ VÉDELMI INTÉZKEDÉSEKRŐL.

Közszolgálati jelentés

Gyöngyös Város felelősségi körébe tartozó (menetrendszerinti helyi) autóbuszos személyszállítási közszolgáltatásról szóló 2019. évi adatok közzététele.

33/2020.(X.30.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. október 29-i ülésén rendeletet alkotott GYÖNGYÖS VÁROS HELYI ÉPÍTÉSI SZABÁLYZATÁRÓL ÉS SZABÁLYOZÁSI TERVÉRŐL.

32/2020.(X.30.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. október 29-i ülésén rendeletet alkotott GYÖNGYÖS VÁROS JELKÉPEIRŐL ÉS NÉVHASZNÁLATÁRÓL.

Bővebben


Keresik a lottózó kirablóját

Elküld Nyomtatás
Dátum: 2012.12.12. szerda
 
Utoljára módosítva: 2012-12-12 16:08
 
   

  Bezár
  Cikk küldés
   
   

  Rövid barna hajú, 180 centiméter magas férfit keres a rendőrség, aki kirabolta a Hanisz téri lottózót.

   
   
  Forrás: HMRFK

  Egy 175-180 cm magas, vékony testalkatú, rövid barna hajú férfit keres a Heves megyei Rendőr-főkapitányság, aki tegnap kora délután egy fegyvernek látszó tárggyal megfenyegetve az ott dolgozó alkalmazottat, kirabolta Gyöngyösön a Hanisz Imre téri lottózót. Az egyelőre ismeretlen elkövető elmenekült a helyszínről.

   
   
  Forrás: HMRFK

  A Heves Megyei Rendőr-főkapitányság rablás elkövetésének gyanúja miatt indított nyomozást az ismeretlen elkövető ellen, s kéri, hogy aki a fényképen szereplő férfi személyazonosságával kapcsolatban bármilyen információval rendelkezik az hívja a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztályát a 36/522-111-es telefonszámon, vagy a 112-es segélyhívó számot.

   

  Közösségi funkciók