3 °C

 
 
Tájékoztatás Gyöngyös város új településrendezési eszközei elfogadásáról

Tájékoztatom a lakosságot, az érdekképviseleti, civil és gazdálkodó szervezeteket, valamint vallási közösségeket, mint partnereket, hogy Gyöngyös város új településrendezési eszközei (településszerkezeti és szabályozási terv), valamint az azokhoz kapcsolódóan elkészített környezeti vizsgálat a Képviselő-testület októberi ülésén elfogadásra került.

34/2020.(XI.12.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2020. november 12-én rendeletet alkotott A VESZÉLYHELYZET IDEJÉN ALKALMAZANDÓ VÉDELMI INTÉZKEDÉSEKRŐL.

Közszolgálati jelentés

Gyöngyös Város felelősségi körébe tartozó (menetrendszerinti helyi) autóbuszos személyszállítási közszolgáltatásról szóló 2019. évi adatok közzététele.

33/2020.(X.30.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. október 29-i ülésén rendeletet alkotott GYÖNGYÖS VÁROS HELYI ÉPÍTÉSI SZABÁLYZATÁRÓL ÉS SZABÁLYOZÁSI TERVÉRŐL.

32/2020.(X.30.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. október 29-i ülésén rendeletet alkotott GYÖNGYÖS VÁROS JELKÉPEIRŐL ÉS NÉVHASZNÁLATÁRÓL.

Bővebben


Tragédia a Nádor utcában - halálra fagyott a házaspár

Elküld Nyomtatás
Dátum: 2012.12.11. kedd
 
Utoljára módosítva: 2012-12-11 14:49
 
   

  Bezár
  Cikk küldés
   
   

  Egy idős férfi és egy nő holttestére bukkantak kedden délelőtt Gyöngyösön a Nádor utcában. Az idegenkezűséget kizárta a rendőrség.

   
   
  Helyszínelők a Nádor utcai háznál. Két idős ember fagyott halálra

  A Nádor utcai házban lakó idős házaspárt már napok óta nem látták szomszédaik, ők értesítették a rendőrséget. Úgy tudjuk, az egyenruhások betörték a ház ajtaját, ahol holtan találták a két idős embert. Szemtanúk elmondása szerint a kályhába be volt készítve a tüzelő, ám az idős emberek valamiért nem gyújtottak be.

   

  A haláleset körülményeit a rendőrség vizsgálja, az elsődleges megállapítások szerint a két ember halálát kihűlés okozta. A Heves megyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese, Képes Ágnes megerősítette: az idegenkezűség kizárható a kettős haláleset kapcsán.


  Közösségi funkciók