3 °C

 
 
Tájékoztatás Gyöngyös város új településrendezési eszközei elfogadásáról

Tájékoztatom a lakosságot, az érdekképviseleti, civil és gazdálkodó szervezeteket, valamint vallási közösségeket, mint partnereket, hogy Gyöngyös város új településrendezési eszközei (településszerkezeti és szabályozási terv), valamint az azokhoz kapcsolódóan elkészített környezeti vizsgálat a Képviselő-testület októberi ülésén elfogadásra került.

34/2020.(XI.12.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2020. november 12-én rendeletet alkotott A VESZÉLYHELYZET IDEJÉN ALKALMAZANDÓ VÉDELMI INTÉZKEDÉSEKRŐL.

Közszolgálati jelentés

Gyöngyös Város felelősségi körébe tartozó (menetrendszerinti helyi) autóbuszos személyszállítási közszolgáltatásról szóló 2019. évi adatok közzététele.

33/2020.(X.30.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. október 29-i ülésén rendeletet alkotott GYÖNGYÖS VÁROS HELYI ÉPÍTÉSI SZABÁLYZATÁRÓL ÉS SZABÁLYOZÁSI TERVÉRŐL.

32/2020.(X.30.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. október 29-i ülésén rendeletet alkotott GYÖNGYÖS VÁROS JELKÉPEIRŐL ÉS NÉVHASZNÁLATÁRÓL.

Bővebben


Jogosítvány nem, de kábítószergyanús anyag volt a sofőrnél

Elküld Nyomtatás
Dátum: 2020.11.09. hétfő
 
 
   

  Bezár
  Cikk küldés
   
   

  A kijárási korlátozás bevezetésével még nagyobb hangsúlyt fektet az éjszakai ellenőrzésekre Gyöngyösön a Városrendészeti Igazgatóság.

   

  A felügyelők november 7-én, szombaton éjszaka a Hunyadi János utca egyik parkolójában egy leengedett ablakú gépjárműre lettek figyelmesek, melyről gyorsan kiderült, hogy feltörték.

  Miközben a városrendészek értesítették a rendőrséget, figyelmesek lettek egy közelben köröző személygépkocsira. Tekintettel arra, hogy kijárási korlátozás van érvényben, ellenőrzés alá vonták a gépjárműben tartózkodó három személyt. Ekkor derült ki, hogy a sofőr nem rendelkezik vezetői engedéllyel, valamint az autó műszaki érvényessége is lejárt. A gyanús személy átvizsgálása során a ruházatából, valamint a gépjárműből előkerült több tasak kábítószergyanús növényi származék.

  A leleplezett férfit a rendőrök előállították, a droggyanús anyagot pedig lefoglalták.

  Az elmúlt héten ez volt a harmadik eset, amikor a Városrendészet munkatársai kábítószergyanús anyag birtoklásán értek tetten valakit.


  Közösségi funkciók