3 °C

 
 
Tájékoztatás Gyöngyös város új településrendezési eszközei elfogadásáról

Tájékoztatom a lakosságot, az érdekképviseleti, civil és gazdálkodó szervezeteket, valamint vallási közösségeket, mint partnereket, hogy Gyöngyös város új településrendezési eszközei (településszerkezeti és szabályozási terv), valamint az azokhoz kapcsolódóan elkészített környezeti vizsgálat a Képviselő-testület októberi ülésén elfogadásra került.

34/2020.(XI.12.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2020. november 12-én rendeletet alkotott A VESZÉLYHELYZET IDEJÉN ALKALMAZANDÓ VÉDELMI INTÉZKEDÉSEKRŐL.

Közszolgálati jelentés

Gyöngyös Város felelősségi körébe tartozó (menetrendszerinti helyi) autóbuszos személyszállítási közszolgáltatásról szóló 2019. évi adatok közzététele.

33/2020.(X.30.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. október 29-i ülésén rendeletet alkotott GYÖNGYÖS VÁROS HELYI ÉPÍTÉSI SZABÁLYZATÁRÓL ÉS SZABÁLYOZÁSI TERVÉRŐL.

32/2020.(X.30.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. október 29-i ülésén rendeletet alkotott GYÖNGYÖS VÁROS JELKÉPEIRŐL ÉS NÉVHASZNÁLATÁRÓL.

Bővebben


Megtérítik a beszakadt út miatt keletkezett károkat

Elküld Nyomtatás
Dátum: 2020.11.03. kedd
 
Utoljára módosítva: 2020-11-04 12:44
 
   

  Bezár
  Cikk küldés
   
   
  Fotó: Gyöngyösi TV

  Hétfőn beszakadt az útburkolat Gyöngyösön, a Pesti út 4. szám előtt, ahol szennyvízberuházás zajlik. A városrendészet munkatársai azonnal elkerítették a balesetveszélyes részt.

   
   

  A kivitelező kedden délelőtt már elkezdte a feltárást és a javítást.

  Az út megsüllyedése több autóban is kárt okozott, éppen ezért azokat a gépjármű-tulajdonosokat, akik rendelkeznek közterület-felügyeleti vagy rendőrségi jegyzőkönyvvel, arra kérik, hogy a kárenyhítés érdekében vegyék fel a kapcsolatot a kivitelező céggel.

  Az érintett útszakasz legkésőbb 2021. februárjában végleges aszfaltburkolatot kap.


  Közösségi funkciók