3 °C

 
 
15/2020.(V.27.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2020. május 27-én rendeletet alkotott A HELYI KITÜNTETÉSEK ALAPÍTÁSÁRÓL ÉS ADOMÁNYOZÁSÁNAK RENDJÉRŐL SZÓLÓ 7/2015.(II.27.) ÖNKORMÁNYZATI RENDELET MÓDOSÍTÁSÁRÓL.

14/2020.(V.7.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2020. május 7-én rendeletet alkotott A PIACOK VESZÉLYHELYZETTEL ÖSSZEFÜGGŐ LÁTOGATÁSI RENDJÉRŐL

13/2020.(IV.30.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2020. április 30-án rendeletet alkotott A GYERMEKJÓLÉTI ALAPELLÁTÁSOKRÓL, VALAMINT A GYERMEKÉTKEZTETÉS INTÉZMÉNYI TÉRÍTÉSI DÍJÁRÓL.

12/2020.(IV.24.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2020. április 24-én rendeletet alkotott A HÉTVÉGÉRE VONATKOZÓ KIJÁRÁSI KORLÁTOZÁSSAL ÖSSZEFÜGGŐ RENDKÍVÜLI INTÉZKEDÉSEKRŐL.

11/2020.(IV.17.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2020. április 17-én rendeletet alkotott A HÉTVÉGÉRE VONATKOZÓ KIJÁRÁSI KORLÁTOZÁSSAL ÖSSZEFÜGGŐ RENDKÍVÜLI INTÉZKEDÉSEKRŐL.

BővebbenDrogdílerre akadtak a városrendészek

Elküld Nyomtatás
Dátum: 2020.04.22. szerda
 
Utoljára módosítva: 2020-04-22 16:35
 
   

  Bezár
  Cikk küldés
   
   

  Habár a koronavírus-járvány miatt bevezetett kijárási korlátozás jóval több teendőt ró a Városrendészet járőrei, továbbra is zavartalanul ellátják azokat a feladatokat, melyekkel "békeidőben" biztosítják Gyöngyösön a közterület-felügyeletet.

   
   

  Áprilisban több esetben is eredményesen léptek fel a szabályszegőkkel szemben.

  Térfigyelő-kamera leplezte le azt az elkövetőt, aki a Durándában nagy mennyiségű trágyát szórt le autójáról a Szép utca mögötti zöldterületre. Ellene - a tettenérést követően - szabálysértési feljelentést tettek.

  Szintén az északnyugati városrészen történt, hogy a járőrök felismertek egy rendőrség által körözött személyt, aki végül a közterület-felügyelők határozott fellépését követően nem ellenkezett, így a városrendészek atrocitások nélkül átadták a rendőröknek.

  - Munkatársaim a Kenyérgyár úti garázssoron pedig egy drogdílert kaptak el - mondta Ferenczy Dániel, a Városrendészeti Igazgatóság vezetője. - Járőröző kollégáim egy gyanús gépjárműre lettek figyelmesek, amiben bódult állapotban feküdt valaki, aki végül nem tudta magát igazolni, így a rendőrség segítségét kértük. A hatóság munkatársai átvizsgálták a gépjárművet, amiben több tasak kábítószergyanús anyagot találtak, ezért az intézkedés alá vont személyt a rendőrök előállították.

  Az igazgató hozzátette: arra törekszenek, hogy országosan kiemelt, és példaértékű rendészeti szervezetté váljanak, és egyfajta "második rendőrségként" tevékenykedve a városban.


  Közösségi funkciók