3 °C

 
 
9/2020.(III.26.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2020. március 26-án rendeletet alkotott egyes önkormányzati rendeletek módosításáról, melynek keretében módosította az Önkormányzat tulajdonában lévő lakások és nem lakás céljára szolgáló helyiségek bérletének szabályairól, a lakbérek mértékének megállapításáról szóló 1/2013. (II.4.), valamint a parkolásról szóló 4/2007. (II.19.) számú önkormányzati rendeleteket.

8/2020.(III.26.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2020. március 26-án rendeletet alkotott a pénzbeli és természetbeni szociális ellátásokról szóló 9/2015.(II.27.) önkormányzati rendelet módosításáról.

7/2020.(III.26.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2020. március 26-án rendeletet alkotott GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT 2020. ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉNEK módosításáról.

Állami földrészleteket értékesítenek

A Magyar Állam tulajdonosi jogait gyakorló Nemzeti Földügyi Központ a felelős állami földvagyon-gazdálkodás fenntartásának érdekében a földbirtok-politika irányelvekkel összhangban, a kellő eljárási és jogszabályi garanciák megteremtése mellett, átlátható eljárások keretében hirdetmény közzétételével értékesíti a három hektárnál kisebb állami tulajdonú földrészleteket.

6/2020.(II.21.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. február 20-i ülésén rendeletet alkotott a PARKOLÁSRÓL szóló 4/2007.(II.19.) önkormányzati rendelet módosításáról.

BővebbenKamera buktatta le a szabálysértőt

Elküld Nyomtatás
Dátum: 2020.02.19. szerda
 
 
  Szerző: Juhász Marianna
   
   

  Bezár
  Cikk küldés
   
   

  Egy városi térfigyelőkamera felvétele leplezte le azt az elkövetőt, aki február közepén a Menház utca közelében talicskából trágyát öntött a patakmederbe.

   

  Miután a városrendészet járőrei a kamerafelvétel alapján beazonosították az elkövetőt, felkeresték otthonában. A tettes a cselekményt beismerte, vele szemben köztisztasági szabálysértés elkövetése miatt feljelentést kezdeményeztek.

  Ferenczy Dániel, a Városrendészeti Igazgatóság vezetője elmondta: a térfelügyeleti kamerarendszer belső átszervezésének köszönhetően egyre nagyobb sikerrel derítik fel a jogellenes cselekményeket. Az olyan modern technikai eszköz pedig mint a térfigyelő kamerarendszer, nagy segítséget jelent a közbiztonság megteremtésében, valamint a szabálysértők felderítésében.


  Közösségi funkciók