3 °C

 
 
Tájékoztatás Gyöngyös város új településrendezési eszközei elfogadásáról

Tájékoztatom a lakosságot, az érdekképviseleti, civil és gazdálkodó szervezeteket, valamint vallási közösségeket, mint partnereket, hogy Gyöngyös város új településrendezési eszközei (településszerkezeti és szabályozási terv), valamint az azokhoz kapcsolódóan elkészített környezeti vizsgálat a Képviselő-testület októberi ülésén elfogadásra került.

34/2020.(XI.12.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2020. november 12-én rendeletet alkotott A VESZÉLYHELYZET IDEJÉN ALKALMAZANDÓ VÉDELMI INTÉZKEDÉSEKRŐL.

Közszolgálati jelentés

Gyöngyös Város felelősségi körébe tartozó (menetrendszerinti helyi) autóbuszos személyszállítási közszolgáltatásról szóló 2019. évi adatok közzététele.

33/2020.(X.30.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. október 29-i ülésén rendeletet alkotott GYÖNGYÖS VÁROS HELYI ÉPÍTÉSI SZABÁLYZATÁRÓL ÉS SZABÁLYOZÁSI TERVÉRŐL.

32/2020.(X.30.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. október 29-i ülésén rendeletet alkotott GYÖNGYÖS VÁROS JELKÉPEIRŐL ÉS NÉVHASZNÁLATÁRÓL.

Bővebben


Eredeti szépségében pompázik az ivókút

Elküld Nyomtatás
Dátum: 2020.07.10. péntek
 
 
   

  Bezár
  Cikk küldés
   
   

  A Fő téri és Bugát Pál téri szökőkutak felújítása után megújult a Hanisz téren lévő ivókút is.

   
   

  Az önkormányzat megrendelésére a munkát ezúttal is a Paint Tech Group Kft. végezte el, amely vállalta, hogy hamarosan megtisztítja a Huszár szobor talapzatát is.

  Az ivókutat szemcseszórással és üveggyöngyszórással vízkőmentesítették, kitiszították a vízköpőket, majd impregnálták a felületet, a bronz domborműveket pedig lelakkozták, így azok ismét eredeti szépségükben pompáznak.


  Közösségi funkciók