3 °C

 
 
Tájékoztatás Gyöngyös város új településrendezési eszközei elfogadásáról

Tájékoztatom a lakosságot, az érdekképviseleti, civil és gazdálkodó szervezeteket, valamint vallási közösségeket, mint partnereket, hogy Gyöngyös város új településrendezési eszközei (településszerkezeti és szabályozási terv), valamint az azokhoz kapcsolódóan elkészített környezeti vizsgálat a Képviselő-testület októberi ülésén elfogadásra került.

34/2020.(XI.12.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROS POLGÁRMESTERE 2020. november 12-én rendeletet alkotott A VESZÉLYHELYZET IDEJÉN ALKALMAZANDÓ VÉDELMI INTÉZKEDÉSEKRŐL.

Közszolgálati jelentés

Gyöngyös Város felelősségi körébe tartozó (menetrendszerinti helyi) autóbuszos személyszállítási közszolgáltatásról szóló 2019. évi adatok közzététele.

33/2020.(X.30.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. október 29-i ülésén rendeletet alkotott GYÖNGYÖS VÁROS HELYI ÉPÍTÉSI SZABÁLYZATÁRÓL ÉS SZABÁLYOZÁSI TERVÉRŐL.

32/2020.(X.30.) önkormányzati rendelet

GYÖNGYÖS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE a 2020. október 29-i ülésén rendeletet alkotott GYÖNGYÖS VÁROS JELKÉPEIRŐL ÉS NÉVHASZNÁLATÁRÓL.

Bővebben


Novemberig érkeznek a kéményseprők

Elküld Nyomtatás
Dátum: 2020.07.03. péntek
 
 
   

  Bezár
  Cikk küldés
   
   

  A katasztrófavédelem kéményseprőipari szerve a veszélyhelyzet miatt módosította a Heves megyében esedékes munkatervét.

   

  A szervezet július 1-jén – a járványügyi készültségben előírtak betartása mellett – teljes ellátási területén újrakezdte tevékenységét, és az átdolgozott ütemterv szerint folytatja a társasházi sormunkákát a megye minden olyan településén, ahol március 17-ig nem látták el a feladataikat.

  A tervek szerint Gyöngyösön július 1. és november 30. között végzi el a kéményseprői szolgáltatást a katasztrófavédelem.


  Közösségi funkciók
   
   

  Kapcsolódó dokumentumok